Platós teherautó bérlés, hét személyes platós teherautó kölcsönzés
City Rent A Car Autókölcsönző Kft

Hét személyes platós teherautó kölcsönzés: Iveco Daily 35 S 12, Renault Master platós teherautó, stb. Platós teherautó bérlés: +36-30-250-9999.

A lenti képekre, vagy a baloldali menüsorra kattintva megtekintheti a kiválasztott platós kisteherautónk képeit, műszaki leírását, bérleti díját, stb.

Iveco 35 S 12 Doka platós teherautó bérlés Iveco 35 S 12 platós teherautó bérlés  Renault Master platós teherautó bérlés - City Rent A Car Kft

Hogyan veheti igénybe a platós teherautó bérlés szolgáltatásunkat?

Válasszon a képes, vagy a baloldali platós teherautó bérlés menüben, a hét személyes platós teherautó típusaink közül. A kiválasztottra kattintva, megtekintheti a járműről készült képeket, és a műszaki információkat is. Az oldal alján találja ügyfélszolgálatunk telefonszámát, s itt szóbeli választ kap minden kérdésére: platós teherautó bérlés lehetőségeiről, a teherautó bérlés szabad időpontjairól, egyéb paraméterekről. Ugyanezt megteheti személyesen irodánkban, Törökbálinton.

Miért a mi hét személyes platós teherautó bérlésünket válasza?

Mert egy hét személyes építőipari brigádot tud szállítani, s az eszközök elférnek a platón. Természetesen építőanyag is szállítható a platós teherautóval. Mindegyik teherautónk "B" kategóriás gépjármű vezető engedéllyel használható. A 3,5 t-ás össztömeg miatt behajtási engedélyre nincs szükség és e-útdíj mentesek is. Így teherautóink használata nem igényel speciális engedélyeket, ami nagymértékben csökkenti a használat költségeit.

További információkért, vagy a hét személyes platós teherautó bérlés megrendelése esetén keresse, vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat.

Autóbérlés Budapest weboldalunk és a platós teherautó bérlés, platós teherautó kölcsönzés elérhető mobil telefonon keresztül is!

Hét személyes platós teherautó bérlés Budapest
City Rent A CAR Autókölcsönző KFT +36-30-250-9999