Mikrobusz kölcsönzés, mikrobusz bérlés Budapest
City Rent A Car Autókölcsönző Kft

Kilencfős Fiat, Ford, Opel mikrobusz kölcsönzés, országos éves autópálya matricával. Olcsó mikrobusz bérlés Budapest: napi 12.000 Ft-tól céges utakhoz, családi nyaraláshoz. Ügyfélszolgálat a +36-30-250-9999-es telefonszámon számon.

Az eseti, vagy hosszú távú mikrobusz bérlés ma már nem számít luxusnak. Inkább a mikrobusz használat célszerűségét emelném ki. Ugyanis egy vállalkozásnak sem célszerű eltérő célokra többféle mikrobuszt fenntartani. Hogy miért? A válasz egyszerű. Más célra kialakított mikrobusz kell egy céges bemutató leszállításához. Megint más felszereltség szükséges egy több száz kilométerre tervezett hivatalos látogatáshoz és megint más tulajdonságokkal rendelkező mikrobusz kell pl. a munkás brigádok eseti szállításához. Nálunk szinte minden célnak megfelelően "felöltöztetett" mikrobusz bérlésére van lehetősége.

Az előzőek mellett, ha a bérelt mikrobusz beválik Önnél és több éven keresztül lenne rá szüksége, vagy a jelenlegi saját kisbusza szorul cserére, akkor a már kiismert, használt és jól bevált bérelt busz megvételére is lehetőséget kérhet, sőt érdeklődjön az extra kedvezményekről is Ügyfélszolgálatunkon. Na ez az, amikor biztos, hogy nem vesz zsákbamacskát, hiszen kiismerhette a mikrobuszunkat a bérleti idő alatt.

A kisbusz képeire kattintva megtekintheti a kiválasztott mikrobuszunkról készített saját képeket, műszaki leírást, stb.

Fiat Ducato 2.3 Mjet mikrobusz kölcsönzés Budapesten

Fiat Ducato 2.3 Mjet extrákkal - multimédiás ülés-fejtámlák, extra kényelem,  mintha repülőn utazna.

Akár napi 15.000 Ft-ért is bérelhető extra kényelem céges utakhoz, vagy nyaraláshoz: fekvő pozícióba is állítható, egyedi és karfás ülésekkel, hosszított, magasított kivitel, multimédiás (DVD) monitoros fejtámlák, vonóhorog.

 

Ford 2.0 DI  mikrobusz bérlés Budapest

 

Ford minibusz – munkásjáratnak is

12.000 Ft/napnál is kedvezőbben bérelhető munkás járat: rövid, alacsony kivitel, akár mélygarázsba is befér, vonóhorogra akasztott utánfutó is bérelhető a szerszámoknak.

 

Ford 2.2 TDCI L4-H2 mikrobusz bérlés Budapest

 

A "csapatszállító" mikrobusz – céges utakhoz és nagy csomagokhoz

Hosszú távra, 14.000 Ft/napnál is lényegesen előnyösebb árszinten bérelhető mikrobusz: extra hosszú magasított kivitellel, dupla klímával, hatalmas csomagtérrel, CD, stb.

 

Ford 2.4 TDCI mikrobusz bérlés Budapest

 

Elegáns bérmikrobusz – céges utakhoz

Hosszú távra, 14.000 Ft/napnál is lényegesen előnyösebb árszinten bérelhető mikrobusz: középhosszú, középmagas kivitellel, dupla klímával, vonóhorog, CD, stb.

 

Opel Vivaro 2.0 CDTI mikrobusz bérlés Budapest

 

Opel mikrobusz - gyors üzleti utak bonyolításához.

Hosszú távra, 14.000 Ft/napnál is lényegesen előnyösebb egyedi árszinten bérelhető mikrobusz: dupla klímával, elektromos ablakemelővel, stb.

 

Opel Vivaro 2.0 CDTI Long mikrobusz bérlés Budapest

 

Opel Vivaro mikrobusz - egyszerre több darab is rendelhető.

Hosszú távra, 14.000 Ft/napnál is lényegesen előnyösebb egyedi árú bérmikrobusz: dupla klímával, hosszított kivitelben, vonóhoroggal, stb.

 

Opel Vivaro 2.0 CDTI Long mikrobusz bérlés Budapest

 

Opel Vivaro mikrobusz - kényelmes, családi utakhoz.

Hosszú távra, 14.000 Ft/napnál is lényegesen előnyösebb egyedi árú bérmikrobusz: nagy raktérrel, kedvező fogyasztással, stb.

 

 Fiat Ducato L1 H1 mikrobusz bérlés Budapest

 

Kényelmes bérmikrobusz – cégeknek és magánszemélyeknek is

Hosszú távra, egyedi kedvezményes árszinten bérelhető mikrobusz, dupla klímával, tempomattal, stb. Alapár akár 14.000 Ft/nap is lehet.

 

Opel Vivaro 2.0 CDTI Long 2 mikrobusz bérlés Budapest

 

Opel Vivaro mikrobusz - a személyautó vezetés élményével.

Hosszú távra, 14.000 Ft/napnál is lényegesen előnyösebb egyedi árú bérmikrobusz: nagy csomagtérrel, alacsony fogyasztással, stb.

 

Opel Vivaro mikrobusz flottánk

Opel Vivaro mikrobusz flotta bérlés

 

Mindegyik mikrobuszunk éves országos autópálya matricával rendelkezik.

Önök kérték, kérdezték:

Melyik mikrobuszt ajánlja kiscsoportos, 3 napos osztálykirándulásra?

Elsősorban a Ford Transit 2.0 DI-t. Kilenc személyes, maga a tanár is vezetheti (B kategóriás). Kedvező az ára, kényelmes, nagy ablakos és a személyes csomagok is elférnek benne. Rövid és alacsony kivitele miatt könnyen parkolható, még garázsépületben is. Amennyiben sátorozni mennek, akkor az összes felszerelés elfér a mikrobusz utánfutójában. S, nem utolsó szempont az sem, hogy ez egy olcsó mikrobusz bérlés a hazai piacon.

Tudnak-e kölcsönözni a mikrobuszhoz hóláncot is?

Természetesen, csak szíveskedjen ezt a bérlés előtt jelezni. Egyébként, kiegészítőinket a „Tartozék bérlés” menüpontban találja. Ha, további igénye van, akkor ennek teljesíthetőségéről az Ügyfélszolgálatunk tud tájékoztatást adni.

A mikrobuszainkról ...

     A kisbusz kölcsönzés ma már a hétköznapok gyakorlatában is egy jól bevált megoldás, ha a szállítandó személyek nem férnek el egy személyautóban. Kínálatunkkal azoknak kívánjuk egy kiváló megoldás lehetőségét felajánlani, akiknek nem csak napi rendszerességgel van szükségük kisbuszra. Legyen ez egy baráti, vagy családi utazás, vagy egy üzleti cél elérése. Tekintse meg kisbuszainkat és autóbérlés árlistánkat is. Hosszabb távú szerződés esetén egyedi és kedvező mikrobusz kölcsönzési árkonstrukciót készítünk. Így, ez egy mindkét fél számára előnyös és igen olcsó mikrobusz bérlés konstrukció.

Az elmúlt hónap mikrobusza: Ford Transit 2.0 DI

Hogyan veheti igénybe a mikrobusz bérlés szolgáltatásainkat?

     Válasszon a baloldali mikrobusz bérlés menüben, a Fiat és Ford kisbusz típusaink közül. Ezt követően a kiválasztott mikrobuszra kattintva, megtekintheti a járműveinkről készült képeinket és a műszaki információkat is. Ha, többet is szeretne megtudni, vagy személyesen is megnézné a kisbuszainkat, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat az oldal alján található elérhetőségen. Általános tájékoztatást a mikrobusz kölcsönzésről a lap tetején megtalálható "Autókölcsönzés útmutató"-ban, vagy a "Bérleti Szerződés" menüpont lenyitásával szerezhet.

Mikrobusz bérlés, kisbusz bérlés Budapesten!

     Autóbérlés Budapest weboldalunk kínálatában megtalálható mikrobusz bérlés, kisbusz kölcsönzés nem csak telephelyünkön vehető igénybe. Ugyanis szolgáltatásunk egyik legfontosabb eleme az, hogy igény esetén az Ön által megjelölt címen is átveheti, átadhatja járműveinket. Elsődlegesen ezt a szolgáltatást Törökbálint 25 km-es körzetében veheti igénybe. Így Budapesten is, bármelyik közterületi címen (tér, utca, házszám) tud kisbuszt bérelni. Távolabbi címeken egyedi feltételek alapján tudunk rendelkezésre állni. Részleteket a baloldalon található ”Helyszíni autó átadás átvétel” menüpontban talál.

Miért a mi kisbusz kölcsönzésünket válasza?

     Mindegyik kisbusz "B" kategóriás gépjármű vezető engedéllyel használható. A szállítható személyszám kilenc fő. A 3,5 t-át meg nem haladó össztömeg miatt behajtási engedélyre nincs szükség és e-útdíj mentesek is.  Kifogástalan külső és belső felületek, kiváló műszaki állapot jellemzi a kölcsönözhető kisbuszainkat. Extra ajánlatunk az igény szerinti sofőrszolgálat biztosítása. Ne feledje, gyors és olcsó mikrobusz kölcsönzés, akár telefonon is.

További autóbérlési információkért, vagy mikrobusz kölcsönzés, mikrobusz bérlés megrendelése esetén keresse, vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat.

Weboldalunk és a mikrobusz kölcsönzés, olcsó mikrobusz bérlés elérhető mobil telefonon keresztül is!

Mikrobusz bérlés Budapest - City Rent A CAR Autókölcsönző KFT  +36-30-250-9999