Hogyan tud kölcsönözni - Autókölcsönzés útmutató

Autóbérlés útmutatónkkal, szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben - az Ön szempontjainak megfelelően - szerezzen információkat szolgáltatásainkról, a foglalás módozatairól és a bérlés feltételeiről.

1.    Az autókölcsönzés első lépése:

Javasoljuk, hogy olvassa el figyelmesen az autóbérlési feltételeinket (AUTÓKÖLCSÖNZÉS FELTÉTELEI -menüpont).  Amennyiben valamit nem ért, vagy esetleg kérdése van az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, keressen meg minket telefonon, vagy e-mailen és igyekszünk mindenben segítségére lenni.

2.    A bérautó kiválasztása:

Az  AUTÓKÖLCSÖNZÉS MENÜ  alatt választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb járművet és itt informálódhat az autó műszaki paramétereiről.

 A KÖLCSÖNZÉSI ÁRAK menüpont alatt láthatja a kiválasztott autó napidíjait és informálódhat a kaució mértékéről.

3.    Foglalás:

Történhet személyesen irodánkban, vagy online weboldalunkon keresztül. Tekintettel arra, hogy a foglalásnak elengedhetetlen része a foglaló megfizetése, a telefonon történő foglalást nem tudjuk figyelembe venni.

Foglalás személyesen:

Irodánkban (lásd: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT menüpontunk alatt az elérhetőségek ablakot) rendelkezésére állunk Hétfőtől - Csütörtökig 8:00 - 16:00 között és Pénteken 8:00 - 14:00 között. Ettől eltérő időpontok esetén telefonos egyeztetés szükséges!

Foglalás weboldalunkon keresztül:

Válassza ki a bérelni kívánt gépkocsit. E-mailen vagy telefonon informálódjon, hogy a kiválasztott kocsi szabad-e a kívánt időpontban. Kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét, hogy a bérlés részleteiről tájékoztatni tudjuk.

Amennyiben az autó szabad a kérdéses időpontban, fizesse be számlánkra a teljes bérlet időtartamára eső bérleti díj min. 40%-át. Az összeg megérkezése után az autóbérlés foglalását visszaigazoljuk. Számlaszámunk: 11742355-20002011, melyet a kapcsolat menüpont alatt is megtalálhat.

FONTOS! Kérjük, figyelmesen olvassa el az autóbérlési feltételeinket és a foglalásra vonatkozó kötelezettségeket!

Az autókölcsönző weboldalunk és autókölcsönzés útmutató mobil telefonon is elérhető!

Autóbérlés Budapest - City Rent A CAR Autókölcsönző KFT - +36-30-250-9999