Autókölcsönzés feltételek, autóbérlés feltételek– City Rent A Car Autókölcsönző Kft

Az alábbiak iránymutatóul szolgálnak arra nézve, hogy milyen feltételek mellett tudja igénybe venni szolgáltatásainkat. Kérdés esetén hívja Ügyfélszolgálatunkat a +36-30-250-9999 –es telefonszámon.

1. Kölcsönadó köteles a gépjárművet használatra alkalmas állapotban, a szükséges és érvényes hatósági igazolásokkal ellátva átadni a kölcsönvevőnek (forgalmi engedély, biztosítási csekk, zöldkártya).

 2. Autóbérléshez szükséges dokumentumok:

A. Magánszemélyeknél: személyi igazolvány vagy útlevél, lakcímkártya, jogosítvány, taj kártya, adókártya, 2 db 60 napnál nem régebbi közüzemi csekk vagy számlalevél, illetve az árlistában feltüntetett kaució megfizetése szükséges.

B. Cégeknél: 30 napnál nem régebbi cégkivonat, cégbírósági végzés, aláírási címpéldány, meghatalmazás, (ha nem aláíró a cégben) és bélyegző, illetve az árlistában feltüntetett kaució megfizetése szükséges.

C. Külföldieknél: Útlevél, jogosítvány, dombornyomású bankkártya, magyarországi tartózkodási cím és állandó lakcím A szükséges dokumentumok hiányában meghiúsult kölcsönszerződés a foglaló elvesztésével jár!

 3. Kölcsönvevő köteles a gépjárművet és a részére átadott hatósági engedélyeket a kölcsönszerződés lejártával, az átadás-átvételi nyilatkozatban megjelölt állapotban visszaadni.

4. Kölcsönvevő a bérlési idő alatt a gépjárművet köteles rendeltetésszerűen használni, a használat időtartamától függően a szükséges karbantartásokról gondoskodni (olaj, hőtővíz, guminyomás, megfelelő üzemanyag, stb.) A nem rendeltetésszerű használatból eredő, ill. a biztosító által nem térített károkért - függetlenül a vezető személyétől - Kölcsönvevő vállalja az okozott kár utáni teljes anyagi felelősséget. (pl: ittas vagy jogosítvány nélküli vezetés, stb.)

Az autókölcsönzés feltételek, autóbérlés feltételek további részleteiért keresse, vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat.

Weboldalunk és az autókölcsönzés feltételek, autóbérlés feltételek mobiltelefonon is elérhetők!

Autóbérlés Budapest - City Rent A CAR Autókölcsönző KFT +36-30-250-9999