Autóbérlés, autókölcsönzés Ügyfélszolgálat elérései
City Rent A Car Autókölcsönző Kft

Autóbérlés Budapest Ügyfélszolgálat telefonon:

Az autókölcsönzőnk ügyfélszolgálatának elsődleges elérési lehetősége: Érdeklődés, autóbérlés esetén a +36-30-250-9999, vagy a +36-30-545-1630-as központi telefonszámunkat hívja, ahol minden kérdésére szakemberek válaszolnak. Érdeklődhet, autóbérlési előfoglalást adhat le. Az autóbérlést megteheti hagyományos írott formában is a +36-23-337-188  telefax számunkon.

Autóbérlés Budapest Ügyfélszolgálat emailon:

Amennyiben az autókölcsönzés, olyan részterületéről kíván informálódni, melyhez tájékoztató dokumentumokra is szüksége van, vagy tájékoztatásunkat azért kéri írásban, mert azt pl. munkatársához kívánja eljuttatni, vagy autóbérlést rendel meg, akkor használja az info(kukac)cítyrentacar.hu email címünket. Az email célszerű formája az összetett autókölcsönzés árajánlat kérésnek is (autó, utánfutó, kiegészítők, stb.).

Autóbérlés Budapest Ügyfélszolgálat személyesen:

Tapasztaltuk és tudjuk, hogy az autókölcsönzésben vannak olyan ügyintézési szakaszok, esetek, amikor a legcélszerűbb forma a személyes jelenlét. Pl. személyesen is meg kíván győződni arról, hogy a valóságban is azt az esztétikai és minőségi állapotú bérautót tudjuk biztosítani, mint amit az Autóbérlés Budapest oldalunkon találhat. Ezért,  Hétfőtől - Csütörtökig 8:00 - 16:00 között, míg Pénteken 8:00 - 14:00  óra között nyitva találja autókölcsönző ügyfélszolgálati irodánkat Törökbálinton a DEPO-ban (Raktárvárosi út 1. 3/B épületben).

GPS pozíció: 47° 44' É ; 18° 93' K

City Rent A Car Autókölcsönző Kft - Ügyfélszolgálat

Segítünk megtervezni utazását, az alábbi linken:

Útvonal tervezés itt!

Az autóbérlés, autókölcsönzés Ügyfélszolgálatunk mobil telefonon is elérhető!

Autókölcsönzés Ügyfélszolgálat - City Rent A CAR Autókölcsönző KFT - +36-30-250-9999