Személyautó kölcsönzés, személyautó bérlés sofőrszolgálattal is
City Rent A Car Autókölcsönző Kft

Személyautó kölcsönzés: Skoda Oltavia, Oktavia 1.6 CR TDI ... Pest megyei éves autópálya matricával rendelkező személyautó bérlés már 3800 Ft napidíjtól. +36-30-250-9999.

A lenti képekre kattintva megtekintheti a kiválasztott személyautó képeit, műszaki leírását, bérleti díját, stb.

Skoda Oktavia 1.4 i személyautó bérlés     Skoda Oktavia 1.6 CR TDI  személyautó

Mindegyik személyautónk éves Pest megyei autópálya matricával rendelkezik.

Önök kérték, kérdezték:

Mindegyik személyautón van vonóhorog?

 A weboldalon található képek kizárólag a saját autóinkról készültek, így ahol van, ott a vonóhorog is látható.

Általában a személyautó bérlésről:

     A személyautó kölcsönzés, szerves része mindennapjainknak. Autóbérlési ajánlatunk elsősorban azoknak a magánszemélyeknek, vállalkozásoknak szól, akik nem napi rendszerességgel használnak személyautót, de az üzletmenetük elengedhetetlen része az alkalmi, akár hosszabb távú autóbérlés is. A személyautó bérlésre akkor is lehetőséget biztosítunk, ha a használatra külföldön kerül sor. Ebben az esetben, szükséges a személyes egyeztetést, mivel az igényeihez legjobban illeszthető feltételeket kívánjuk biztosítani Önnek. Tekintse meg kínálatunkat és autókölcsönzési árlistánkat is.

Az elmúlt hónap legkeresettebb személyautója: Skoda Oktavia

Hogyan veheti igénybe a személyautó bérlés szolgáltatásunkat?

     Válasszon a baloldali személyautó kölcsönzés menüben kínálatunkból. Mindegyik autónknál megtalálhatja a járműről készült képeket, és a legfontosabb műszaki információkat is. Ügyfélszolgálatunk telefonszáma mindegyik oldal alján azért van kint, hogy Ön azonnal és teljes körű információhoz jusson, legyen bármilyen kölcsönzéssel, autóbérléssel összefüggő kérdése is: személyautó kölcsönzés feltételei, időpont előrendelés, stb. Ha, mindezt személyesen szeretné intézni, akkor várjuk irodánkban, ügyfélszolgálatunkon is.

Miért a mi személyautó kölcsönzésünket válasza Budapesten is?

     Gépjármű parkunk kizárólag kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú személyautókból áll. Megtalálhatja közöttük az alacsony fogyasztású városi kisautótól, a kisebb csomagok szállítására alkalmas középkategóriásakon át, egészen a felső kategóriás rendezvényeken való megjelenésre alkalmas személyautót is. A személyautó kölcsönzés áraink egyértelműen igazodnak az egyes darabokkal szemben támasztható minőségi elvárásoknak és követelményeknek. Helyszíni autó átadás – átvétel Törökbálinton, vagy Budapesten, illetve annak 25 km-es körzetében. Igény szerint, minden autónkhoz sofőrszolgálat is a rendelkezésére áll!

További információkért, vagy személyautó kölcsönzés, személyautó bérlés megrendelése esetén keresse, vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat.

Weboldalunk és a személyautó kölcsönzés, személyautó bérlés Budapesten is elérhető mobil telefonon keresztül!

Autóbérlés Budapest - City Rent A CAR Autókölcsönző KFT  +36-30-250-9999